Over Ons

Pita Pizza Primo is sinds 1991 gevestigd in Tremelo en is de pionier voor het bereiden van pita’s en pizza’s.
Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogstaande en verse ingrediënten.
Dat vergt een uitgebreide voorbereiding.

Gelieve ons te verontschuldigen indien dit voor u enige wachttijd zou opleveren.
Onze Crew zal u met een glimlach ontvangen en U naar uw tafel begeleiden,
natuurlijk is afhaal ook mogelijk waarbij u altijd met een glimlach wordt verwelkomt.

Ook zijn wij als TEAM telkens bezig om onze assortiment uit te breiden en telkens vernieuwingen toe te voegen. Indien u bepaalde wensen heeft en/of allergieën twijfel niet om dit aan ons door te geven zodat wij als team daar rekening mee kunnen houden.  

Zin in een lekkere pizza of pita en toevallig in de buurt van Tremelo? Ga dan zeker eens langs bij Pita Pizza Primo aan de Schrieksebaan 72! Je vindt hun menu makkelijk online terug en als je even van tevoren telefonisch je bestelling doorgeeft, hoef je niet te wachten bij afhaling van je gerecht! 

Pizza 

Op de menukaart van Pita Pizza Primo in Tremelo staat een assortiment van ongeveer een 50-tal pizza’s. Elke pizzaliefhebber kan zo genieten van een lekker krokante pizzabodem, belegd met de toppings van zijn/haar voorkeur. 

Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten kan je dat doorgeven bij het plaatsen van je bestelling en zal er in de mate van het mogelijke rekening mee gehouden worden. 
 

Pita 

Een lekkere broodje of een schotel, gevuld of belegd met de beste kwaliteit aan varkensvlees, lamsvlees of kip? Dat is een van de vaste waardes van Pita Pizza Primo. Door zijn uitstekende smaak en versheid komen menig klanten van heinde en verre om hier een broodje pita te bestellen. Je hebt de keuze uit varkensvlees, lamsvlees of kip en er zijn diverse variaties beschikbaar. 

Schotels

Voor de fans van schotels biedt Pita Pizza Primo een ruim aanbod aan lekkere vleesschotels met groentjes en frietjes, rijst of brood aan. Er zijn naast de gewoonlijke vleessoorten nog diverse opties beschikbaar zoals schotels met scampi, gamba of steak. 

Als je echt kennis wilt maken met de heerlijke smaak van de Turkse keuken, kan je een van de Primo Exclusive-schotels bestellen. Met mogelijkheden als Sac Kavurma, Et Söte of Tavuk Söte krijg je de kans om deze keuken beter te leren kennen. 

Service en klantvriendelijkheid 

Iedere klant wordt steeds ontvangen met een brede glimlach in Pita Pizza Primo. Om de best mogelijke service te garanderen, aanvaardt deze zaak enkel telefonische bestellingen. 

Verkiest u om ter plaatse te eten? Neem dan gerust plaats aan een van de gezellige tafeltjes! Om hun klanten de Turkse gastvrijheid eigen te maken, zijn de eerste of laatste drankjes die u bij uw maaltijd bestelt als u in de zaak eet steeds op kosten van de zaak. 

Volg hen ook op Facebook
 
Voor een snellere service voor afhaal bel even en informeer naar het tijdstip van afhaling,
natuurlijk vragen wij om bij een telefonische bestelling de gerechten duidelijk en correct te formuleren
dit om miscommunicatie te vermijden. Zo bespaart u alvast tijd.
 
Pita Pizza Primo Crew